Od ideje do realizacije na jednom mjestu

ZAGREB , 28. ožujka 2006. – Tvrtke A-PROMA, M-Profil, Primat-Logistika i Still predstavile su ”Suvremena skladišna i logistička rješenja” prošlu srijedu u zagrebačkom hotelu Sheraton, upoznavši stotinjak uzvanika kroz prezentaciju sa svojom ponudom projektiranja, izgradnje, uređenja i opremanja modernih skladišnih prostora.

”Putem ovakvih događanja klijentima pružamo mogućnost odabira potpunog rješenja za ispunjenje zahtjeva te dobivanje svih informacija koje su im potrebne na jednom mjestu. Time im skraćujemo vrijeme koje bi utrošili na prikupljanje podataka iz različitih izvora te zaokružujemo priču vezanu ne samo uz skladišne, već i druge prostore”, naglasio je direktor A-PROME Željko Šetek, otvorivši prezentaciju predstavljanjem tvrtki-organizatora i isticanjem prednosti koje donose zajednička istupanja i predstavljanja. Okupljene arhitekte, projektante i predstavnike građevinskih tvrtki pozdravili su i komercijalni direktor M-Profila Damir Ljuma, predsjednik uprave Primat-Logistike Zvonimir Furač te voditelj HR podružnice Stilla Miroslav Lugarić. Svaka tvrtka preuzela je dio prezentacije usko povezan s njezinom djelatnošću – tako je Primat-Logistika nazočne upoznala s projektiranjem te vrstama skladišne opreme i uređaja, M-Profil sa sustavima čeličnih hala koji podrazumijevaju projektiranje, izradu i završnu montažu, A-PROMA je iznijela ideje vezane uz osiguranje kvalitetne podne površine, dok je Still predstavio ponudu viličara te rješenja u internoj logistici. Vodeći se krilaticom Vrijeme je novac organizatori su istaknuli i važnost što bržeg reagiranja na zahtjeve tržišta, kao i privlačenja novih klijenata cjelovitim, praktičnim i funkcionalnim rješenjima.

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite: Maja Gradišar A-PROMA d.o.o. tel. 01/2498562 fax. 01/2498550 GSM: 091/6040775 e-mail: prodaja@a-proma.hr

]]>