Otvorena druga pulska poslovnica Zagrebačke banke

PULA – Na adresi Šijanska cesta 1b jučer je otvorena nova pulska poslovnica Zagrebačke banke, druga nakon 26 godina djelovanja te ustanove u Puli.

Otvorio ju je član Uprave banke Tomica Pustišek, koji je tom prigodom uručio ček u iznosu od 20 tisuća kuna ravnateljici pulskog Doma za djecu, mladež i odrasle osobe s cerebralnom paralizom i drugim posebnim potrebama Gracijeli Rogulj. Uz brojne uzvanike, otvorenju je prisustvovao i pulski gradonačelnik Valter Drandić. U poslovnici površine od 550 četvornih metara, podijeljenoj na servisni te diskrecijski dio za osobno i poduzetničko bankarstvo, zaposleno je 27 djelatnika. Na istoj adresi smješten je i novi uplatno-isplatni bankomat banke, koja ima bankomate na 12 lokacija u Puli. Poslovnica će za građane raditi od ponedjeljka do petka od 7.30 do 20 sati te subotom od 8 do 14. Bankarski savjetnici za male poduzetnike i obrtnike pružat će usluge od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati.

Na području Istarske županije, banka posluje s 83 tisuće građana, od čega ih je 30 tisuća u Puli, koji su dosad uložili gotovo 1,7 milijardi kuna depozita, a odobreno je 200 milijuna kuna kredita. Uz 4.200 klijenata u malom gospodarstvu, banka posluje s više od 300 srednjih i velikih poduzeća. Zagrebačka banka osim u Puli djeluje u Umagu, Poreču i Rovinju. P.Lu. Izvor: Glas Istre www.glasistre.hr

]]>