P.S. IMMO d.o.o – prva hrvatska tvrtka na BelRE-u

Na prestižnom sajmu investicija i nekretnina po prvi puta sudjeluje i jedan izlagač iz Hrvatske

P.S. IMMO d.o.o – prva hrvatska tvrtka na BelRE-uTvrtka je u Beogradu predstavila svoje jedinstveno luksuzno naselje Punta Skala IMMO Exclusive Petrčane koje se nalazi 11 kilometara sjeverozapadno od ZadraOtvorenju sajma prisustvovao je i Željko Kuprešak, veleposlanik Republike Hrvatske u Srbiji.

Beograd/Zadar, 4. studenog 2010. – Na jučer otvorenom sajmu investicija i nekretnina BelRe, koji se održava u beogradskom Poslovnom centru Ušće, po prvi je puta srpskoj javnosti predstavljen i jedan projekt iz Hrvatske. Riječ je o jedinstvenom naselju Punta Skala IMMO Exclusive Petrčane, smještenom na poluotoku Punta Skala, 11 kilometara sjeverozapadno od Zadra. U naselju se nalazi 9 luksuznih obiteljskih vila smještenih u prvi red do mora te 41 vila s 3 ili 4 stana. Investitor ovog projekta vrijednog 30.000.000 eura je zadarska tvrtka P.S. IMMO d.o.o.

Prilikom svečanog otvaranja sajma prisutnim gostima su se obratili Milan Parivodić, Predsjednik tvrtke Foreign Investors Services, Nikola Nedeljković, zamjenik direktora tvrtke MPC Propertiesa, Alison Andrews, kćerka princeze Katarine te Željko Kuprešak, hrvatski veleposlanik u Srbiji.

Ističući svoje zadovoljstvo zbog povijesnog nastupa jedne hrvatske tvrtke na BelRe-u, Željko Kuprešak, hrvatski veleposlanik u Srbiji, je izjavio: „Primjetno je da svake godine broj gostiju iz Srbije koji posjećuju našu zemlju raste, što je dobar pokazatelj konstantnog unapređenja odnosa ovih dviju zemalja.

Tako je, na primjer, tijekom 2009. godine više od 125.000 građana Srbije ljetovalo je na Hrvatskoj obali, dok je ove godine taj broj i veći od 200.000. Osim suradnje u turizmu, uspostavljeni su dobri odnosi i u svim drugim industrijskim granama, pa je tako u Srbiji prisutan veliki broj hrvatskih tvrtki koje su u posljednjih 10 godina investirale više od 500 milijuna eura. Ovim putem pozivam i sve tvrtke iz Srbije da investiraju u Hrvatsku, jer to je zapravo investicija u regiju.“

Zaključujući svoje izlaganje, veleposlanik Kuprešak je istaknuo i da njega osobno svaka investicija, pa tako i u nekretnine, raduje, jer je to temelj svakog daljeg napretka i razvoja.

Ivan Duka, direktor marketinga i prodaje P.S. IMMO d.o.o., posebno ističući da je od ukupnog broja nekretnina ovog jedinstvenog naselja već 25 posto rezervirano ili prodano, prilikom otvaranja sajma je izjavio: “Izuzetno smo zadovoljni što se danas nalazimo na BelRe-u, prestižnom sajmu investicija i nekretnina u Beogradu. Ovo je ujedno i prvo predstavljanje našeg luksuznog naselja u Srbiji, službeno otvorenog prije samo tri mjeseca. Imajući u vidu zemljopisnu blizinu i sve veći interes građana Srbije za ljetovanjem u Hrvatskoj, vjerujemo da ćemo pobuditi želju i na ovom tržištu za investiranjem u neku od vila ili stanova u sklopu naselja Punta Skala IMMO Exclusive Petrčane.„

Arhitektonsko oblikovanje naselja Punta Skala IMMO Exclusive Petrčane sjajno se uklopilo u mediteranski ugođaj, uz vidljive elemente karakteristične dalmatinske arhitekture. Tako ukupno 9 obiteljskih vila s jednim ili dva stana te 147 stanova unutar vila definiraju kameni zidovi, tradicionalan dalmatinski crijep, karakteristične stepenice i škure te dvorovi i vrtovi oblikovani u tipičnom dalmatinskom ugođaju s mediteranskim biljkama i raslinjem, uz nezaobilazan miris Jadranskog mora.

Svaki stan ima svoj parking uključen u cijenu, a svim budućim vlasnicima osigurana je mogućnost korištenja brojnih sadržaja u obližnjem resortu. Tako svi kupci vile ili stana u naselju Punta Skala IMMO Exclusive Petrčane, uz mjesečnu ili godišnju naknadu, imaju mogućnost korištenja wellnessa, otvorenih i zatvorenih bazena, sauna, fitnessa itd. Kupci će, također, imati i mogućnost dogovaranja brojnih dodatnih usluga, kao što su održavanje i čišćenje objekta, najam veza u obližnjoj Marini Dalmacija u slučaju raspoloživosti i sl.Uz iznimnu blizinu mora i plaža te prekrasan pogled na Zadarski kanal iz gotovo svakog stana, s naglaskom na vile u prvom redu, Punta Skala IMMO Exclusive Petrčane odlikuje se infrastrukturom na najvišoj europskoj razini.

Više informacija o naselju može se pronaći na www.ps-immo.hr