Posmične zavjese i pano zavjese također su zavjese za dekorativno oblikovanje prozora

Posmične zavjese mogu se dobro kombinirati s drugim vrstama zavjesa. Jedinstvena linija dizajna sastoji se u harmonično koncipiranom dizajnu materijala te oblicima i bojama. I kod učvršivanja pano zavjesa i posmičnih zavjesa možete koristiti proizvode Interdeco. Posmični profili ili profili na prozorima kafea nude idealne mogućnosti za postavljanje posmičnih zavjesa i pano zavjesa s petljicama.

Kratke zavjese i pano zavjese predstavljaju male ukrase vašeg prozora

Kratke zavjese i pano zavjese imaju upravo zbog svoje male veličine prednost što se mogu postaviti gotovo na sve prozore kao perfektna dekoracija prozora. Bilo da se radi o pojedinačnim posmičnim zavjesama ili kombinaciji s drugim vrstama zavjesa pano može perfektno obložiti sve prozore. Kratke zavjese mogu se dobiti u najrazličitijim bojama i kvaliteti materijala te se ubrajaju u najomiljenije i najpoznatije zavjese s mnoštvom varijanti.

Tu spadaju i petljice i prstenovi koji služe za učvršćivanje male zavjese na posmični profil. Pano-petljice ili prstenovi postavljaju se vrlo jednostavno također kao dekoracija prozora. Uz različite varijante boja i kvalitetu materijala uz kratke zavjese možete prozore prilagoditi vlastitom stilu te tako ostvariti ugodan ambijent življenja. Nježni i prozračni materijali jednako su traženi kao i oni gusti netransparentni. Bilo da se radi o modernim uzorcima ili klasičnim verzijama pano zavjesa odgovara svakom ukusu. Upravo uz spektar boja moguće je sve.Kratka zavjesa može se perfektno kombinirati s drugim vrstama zavjesa te tako izbiti bojama u prvi plan ili opet djelovati i zračiti iz pozadine. U svakom slučaju bilo da se radi o pojedinačnoj ili ukupnoj kompoziciji kratke zavjese ili pano zavjese predstavljaju prave ukrase Vaših prozora.