Poziv na seminar o zaštiti tržišnog natjecanja i državnim potporama

Predmet: Poziv na seminar o zaštiti tržišnog natjecanja i državnim potporama

Poštovani,zadovoljstvo nam je pozvati Vas i Vaše suradnike na seminar o problematici zaštite tržišnog natjecanja i državnih potpora koji će se održati 11. ožujka 2011. godine s početkom u 8:30 sati, u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca, Pavla Hatza 12, Zagreb.

Svrha održavanja ovog seminara je upoznati predstavnike poslovnog sektora s promjenama u području zaštite tržišnog natjecanja, uključivo i državnih potpora u procesu približavanja Republike Hrvatske EU radi pravodobne i što kvalitetnije pripreme za uvjete poslovanja koje donosi članstvo u EU. Također, na seminaru će se govoriti o pitanjima uređenima Zakonom o zaštiti tržišnog natjecanja i Zakonom o državnim potporama.

Koristimo priliku da Vas izvijestimo kako se ovaj seminar održava u okviru IPA projekta Europske unije “CroCompete – Jačanje politika tržišnog natjecanja i državnih potpora u RH”, koji se provodi u Agenciji za zaštitu tržišnog natjecanja. Tijekom ovog seminara, sudionici će od predstavnika AZTN-a i međunarodnih stručnjaka aktivnih na CroCompete projektu dobiti vrijedne savjete koje će moći primijeniti u svom svakodnevnom radu i poslovanju tijekom priprema za članstvo u EU ali i nakon stjecanja članstva u ovoj integraciji.

Za sve informacije o seminaru izvolite se obratiti gđi. Mariji Sabljak, voditeljici ureda projekta CroCompete na e-mail: marija.sabljak@yahoo.com, telefon:+385 1 6172 180 ili mobitel:+385 91 6172 180.

S poštovanjem,Predsjednica Vijeća za zaštitu tržišnog natjecanja – mr.sc. Olgica SpevecGlavni direktor – Hrvatske udruge poslodavacaDavor Majetić