Poznate ličnosti o BDW konferenciji

Predavanja su namenjena prvenstveno arhitektama, dizajnerima i stručnjacima iz oblasti marketinga i medija. Veliki broj poznatih ličnosti iz ovih oblasti je već rezervisao termin od 6. do 8. juna za posetu predavanjima. Evo i zbog čega.

– Za moj posao BDW konferencija je, bez konkurencije, najkorisniji kulturno profesionalni događaj na godišnjem kalendaru u Beogradu, smatra Dragana Ognjenović, poznata srpska dizajnerka i vlasnica modne kuće D.O.

– Podržavamo BDW zato što stvara jedinstvenu kreativnu energiju, motiviše nas i stimuliše da se stalno preispitujemo i pomeramo granice godinu za godinom, izjavila je Maja Kolar, direktor za marketing i komunikacije u Banca Intesa
– U proteklih osam godina svi smo na BDW-u uživali u fantastičnim arhitektonskim delima, projektima i konceptima, razmenama mišljenja I iskustava. Za svakog arhitektu predavanja Rema Kolhasa, Hercog&deMeurona, Patrika Šumahera, Daniela Libeskinda su bila neprocenjiva. Radujem se BDW konferenciji ove godine, izjavio je Zoran Radojičić, arhitekta i direktor Energoprojekt urbanizam i arhitektura.

– Bruketa i Žinić OM radi sa klijentima po celom svetu i zaista ima priliku da se iz prve ruke upoznaje sa svim najnovijim trendovima. Međutim, svake godine rezervišemo tri dana za BDW konferenciju. Na BDW-u kreativnost dobija najjači aplauz na svetu, kaže Davor Bruketa osnivač dizajn studija Bruketa i Žinić OM.

www.belgradedesignweek.com
www.dizajnpark.com