Predstavljanje priručnika Zakon o gradnji i pripadajući propisi

HRVATSKA – Promocija i predstavljanje priručnika “Zakon o gradnji i pripadni propisi” s pročišćenim tekstovima, komentarima, primjerima i objašnjenjima jedinstveni je nakladnički proizvod na našem tržištu. Predstavljanje će se održati u petak 16. rujna 2005. u dvorani Tehnike d.d., Zagreb, Ul. Grada Vukovara 274 s početkom u 12.00 sati. Priručnik će predstaviti: – g. Petar Đukan, recezent; – g. Lino Fučić, priređivač i – g. Nenad Lihtar, direktor izdavača.

Sadržaj priručnika Priručnik je formiran kao skup tekstova koji obuhvaćaju: – urednički pročišćeni tekst Zakona o gradnji, i – urednički pročišćene tekstove svih propisa koji se donose temeljem Zakona o gradnji, opremljenih s uputama ili komentarima o primjeni ili razumijevanju pojedine odredbe Zakona ili propisa, te s upućivanjem na druge tekstove u Priručniku koji detaljnije obrađuju pojedino pitanje vezano za primjenu Zakona ili propisa koji se primjenjuju zajedno sa Zakonom o gradnji. Uz tekst Zakona o gradnji, osim sadržaja nalazi se i pojmovno kazalo s razrađenim pripadnim pojmovima. Priručnik sadrži i detaljne upute o izradi, sadržaju i izgledu projekata koji su propisani Zakonom o gradnji, popise revidenata, osoba ovlaštenih za nostrifikaciju projekata i svih tijela graditeljstva nadležnih za izdavanje građevinskih i drugih dozvola s adresama i telefonskim brojevima. Priručnik sadrži i primjere zatjeva za izdavanje građevinskih i drugih dozvola.

IZDAVAČ: KIGEN d.o.o. www.kigen.hr Autor i priređivač: g. Lino Fučić Recezent: g. Petar Đukan Cijena knjige: 499.00 kn + (trošak poštarine) Aktualiziranje: 1,5 kn/listu + (trošak poštarine) NARUČI KNJIGU

]]>