Predstavljen program najnovijih proizvoda POROTHERM

Na seminaru je predstavljen proizvodni program POROTHERM, najnoviji proizvodi (POROTHERM 30 i 38 PLUS, POROTHERM 20/50 MAXI, POROTHERM toplinski mort te POROTHERM nadvoji 10×8,5 i 8×23,8) te je izvedeno i pokazno zidanje gdje su prisutni upoznati sa načinom gradnje te najzanimljivijim detaljima kako bi se i sami uvjerili u kvalitetu POROTHERM sustava gradnje.

Ovakvi edukativni seminari u organizaciji tvrtke Wienerberger Ilovac d.d. puni su novih informacija o mogućnostima i prednostima gradnje kvalitetnim POROTHERM sustavom te zbog toga i dobro posjećeni. Jednostavnim rječnikom dani su odgovori na sva važna pitanja koje brinu buduće investitore, izvođače radova i projektante, s posebnim težištem na edukaciju neposrednih izvođača radova – zidara, struke koje u Hrvatskoj nedostaje.

Svaki majstor-zidar, polaznik ovog seminara, kao i tvrtka u kojoj je zaposlen, bogatiji je za još jednu vještinu zidanja, te će svakako na sve zahtjevnijem tržištu gradnje i sve prisutnijem trendu upotrebe modernih materijala u gradnji, biti kvalificiraniji i konkurentniji na tržištu. Uz specijalistička znanja sudionici su bogatiji za najnovije informacije vezane uz nove tehničke propise i europske norme. Svi prisutni zidari dobili su Potvrdu o sudjelovanju na seminaru ''Gradnja Porotherm sustavom''.

 

Graditelji danas u Hrvatskoj sve veću pozornost pridaju kvaliteti proizvoda koje koriste u izgradnji. Razlozi za pojačani interes za kvalitetu građevinskih materijala i proizvoda koji se koriste su višestruki. Novi tehnički propisi, stroža primjena važećih građevinskih normi i propisa, energetska učinkovitost objekata, kontinuirani porast cijena energenata, zamjetne klimatske promjene, bolja obaviještenost investitora i kupaca, razlogom su sve većeg interesa za energetski učinkovitom i optimalnom gradnjom.

 

POROTHERM sustav za građenje ističe se visokom kvalitetom i brojnim prednostima u odnosu na druge sustave gradnje, predstavlja visoko ekonomičnu i ekološki orijentiranu investiciju za budućnost i idealan je za gradnju niskoenergetskih kuća.

 

Wienerberger Ilovac d.d. HR-47000 Karlovac, Donje Pokupje 2

www.Wienerberger.hr

 

]]>