Renesansa drvene arhitekture

Ona je zaista izgrađena od drveta, drvenih greda, građena starinski tradicionalno onako kako su to naši djedovi znali da je najbolje, a mi s vremenom zaboravili i pokvarili -klasična gradnja na hrvatski način.

Uz kuću , vraćamo se prirodi, uživajući u mirisu i ljepoti koju nam ova kuća obilato nudi. Ova je kuća jednostavno lijepa, praktična i luksuzna, gostoljubiva za život s motivacijom. Interijer: drvo, kamen i supermoderni namještaj.

Kuća za:

 • romantičare
 • ekološki osvještene
 • ekonomski proračunate
 • životno izbirljive
 • estetski i dizajnerski talentirane
 • osjetljive na životne mirise
 • za klasične mondene turiste, za avanturistički raspoložene obitelji, sportaše, planinare, za ljubitelje prirode, za promatrače, za bjegunce iz gradova

  Ona nas štiti i to ne samo od vanjskih nepogoda, već i iznutra jer nam daje vlagu onda kad je prostor i zrak suh, a isto tako njene drvene grede i upijaju vlagu ako je trenutno u zraku ima previše. Puna svježine.

  Priroda sama zaista zna najbolje ako joj mi ne kvarimo posao. Isto tako drvena kuća Azelija diše s nama, prenosi nam govor šume, živi s nama.

  S njm smo se zaista vratili kući – u ugodan dom.

  Najteži zadatak kako smisliti nešto novo i drukčije, majstorski su odradili stručnjaci iz Azelije, kad su jednostavno stali i poslušali prekrasnu nam šumu Gorskog kotara, izniman dar prirode vratili se onom starom i već davno izmišljenom – drvetu, te su tako izmislili ono što smo nekad znali, pa zaboravili, najbolje iz prirode za čovjeka – drvenu kuću Azelija.

  Pri prvom pogledu na kuću, mislili smo da će iz nje izaći Ivica i Marica, toliko je nestvarna i idilično izgledala na ovogodišnjoj Ambijenti, kao da je prenesena baš iz bajke. No u ovoj bajci ni zla vještica ne bi uspjela pokvariti dojam savršenstva i mira za svakoga u kući.

  ]]>