“Tradicija duga 60 god. – garancija visoke kvalitete”

NOVOFERM – Njemačka firma »Novoferm« najveći je svjetski proizvodač protuprovalnih vrata, garažnih vrata i sobnih vrata, dovratnika i specijalnih bolničkih vrata.

Tvrtka »Novoferm« najveći proizvodač vrata, otvorila je poduzeće u Hrvatskoj u Zaprešiću.

Ova svjetski renomirana tvrtka svoje korjene vuče još od 1943.godine iz njemačkog grada Wertha, dok danas kroz svoje proizvodne pogone i poslovnice diljem Njemačke, Italije, Engleske, Nizozemske i Japana zapošljava oko 9 tisuća djelatnika u Sanawa Schuttler koncernu sa sjedištem u Tokiu. Djelovanje tvrtke »Novoferm« bazirano je na izradi garažnih i protuprovalnih vrata ,protupožarnih i raznih drugih vrata i dovratnika…a njihovim vratima opremljeni su neki od poznatih objekata, poput trgovačkog centra Bauhaus te puno drugih objekata diljem Hrvatske i svijeta.U ovoj su tvrtci posebno ponosni na specijalna vrata za bolnice i protupožarna vrata. »Novoferm« se također bavi izradom dovratnika za mokru i suhu gradnju, kao i specijalnih kliznih prozupožarnih stijena, različite veličine i različitih modela. Nezaobilazna je i proizvodnja raznih motora za garažna vrata, kao i unutarnjih vratiju u imitaciji granita,maramora,drveta…Otvaranjem zaprešičkog »Novoferm« hrvatsko tržište je obogaćeno, a hrvatskome kupcu uz bogat asortiman »Novoferm« proizvoda, djelatnici nude i usluge davanja inormacija, odnosno savjeta arhitektima na koji način da adekvatno zaštite i opreme objekt.

Uz sedam zaposlenih i dva suradnika u središtu poslovnice, U Zaprešiću, na adresi Pavla Lončara 96, za dostavu i montažu vratiju prema izboru kupca brine se tim od 20 montažera, tehničara, električara. Uskoro planiramo otvoriti i proizvodni pogon u Zaprešiću, na prostoru od nekih 10 tisuća kvadratnih metara, čija bi osnovna djelatnost bila proizvodnja dovratnika i krila, dok bi glavnina našeg proizvodnog asortimana i nadalje stizala iz naših pogona u Njemačkoj, ali i iz drugih krajeva Europe.. Financijski gledano, riječ je o planu prodaje koji bi godišnje iznosio 5 milijuna eura ,a otvaranjem drugih poslovnica i trostruko više od 2005. godine.Godišnje pak tvrtka »Novoferm« ostvaruje dobit od 330 milijuna eura.Osvajanjem tržišta kvalitetom i informacijama jedan je od ciljeva zaprešičke poslovnice, a u planu je i proširenje na tržišta Bosne, Srbije i Crne Gore, Makedonije, Afrike, Novog Zelanda… Dakle, trebate li industrijska vrata, garažna, protuprovalna, ptotupožarna, unutarnja vrata za vaše domove, rendgenska i bolnička vrata, dovratnike svih vrsta i modela, specijalne motore za garažna, industrijska, vrtna vrata, posjetite poduzeće »Novoferm« u Zaprešiću, ili im se obratite gdje ce Vas ljubazan i gostoljubiv tim djelatnika rado primiti i kvalitetno se pobrinuti da dobijete sve željene informacije, kao i sve podrobnije informacije o ovoj tvrtki i njihovom proizvodnom asortimanu. NOVOFERM d.o.o. www.novoferm.hr