Tvrtka Samoborka održala uspješne prezentacije na temu SVE ZA HIDROIZOLACIJU

Ispred svakog od navedenih centara održana je prezentacija i prikaz primjene proizvoda za hidroizolaciju tvrtke Samoborka na simuliranom prostoru kupaonice ( „kut-podloga“za prikaz primjene) kao živa kulisa tehnologu-prezenteru.

Osnovni cilj prezentacije je ostvaren: izvođači hidroizolacije i potencijalni kupci upoznali su se sa novim proizvodima za hidroizolaciju tvrtke Samoborka sa naglaskom na Duoelastik Hidroprotekt.

DUOELASTIK HIDROPROTEKT,MONOELASTIK HIDROPROTEKT,DUELASTIK BETONPROTEKT,MONOELASTIK BETONPROTEKT,HIDROPROTEKT i HIDROSTOP čine grupu proizvoda za hidroizolaciju te su kvalitetno rješenje za:

– hidroizolaciju podloge prije postavljanja keramike
– hidroizolaciju terasa ,balkona,ravnih krovova, bazena
– zaštitu spremnika za pitku vodu,cisterni, gusterni, septičkih jama i sl.
– sanaciju direktnog prodora vode
– za zaštitu betonskih i armirano-betonskih konstrukcija

Proizvodi za hidroizolaciju tvrtke Samoborka svojom kvalitetom, dugotrajnošću i jednostavnošću primjene omogućuju najbolje rješavanje problema pri obnovi i saniranju šteta od vode i vlage.

Svaka prezentacija je na kraju kulminirala velikim zadovoljstvom „hrabrog i spretnog“ posjetitelja centra koji se zajedno s majstorom – prezenterom Samoborke okušao u postavljanju hidroizolacijskih proizvoda Samoborke u simuliranom prostoru kupaonice i na taj način osvojio poklon bon u vrijednosti 200,00kn za kupnju bilo kojeg proizvoda iz asortimana Samoborke u dotičnom PC Pevec.

Ovakvo predstavljanje i prezentacija proizvoda dio je nove strategije na poslovnom planu tvrtke, putem kojih će se kupce, izvođače kao i partnere upoznavati sa proizvodnim asortimanom i primjenom istih.
Pratite nas i dalje jer svaka nova prezentacija proizvoda će potvrditi da su proizvodi tvrtke Samoborka najkvalitetnije rješenje za vas.

www.samoborka.hr

]]>