U gradu su zadovoljni jersu prioriteti realizirani!

NAŠICE – Za razliku od prošle jeseni i zime kada su Našice doslovce na svakom koraku bile raskopane i kada se gotov na svakom koraku čula buka građevinskih strojeva, ove godine toga nema.

Jedina ovogodišnja značajnija investicija koja je otvorena prošloga tjedna, jest rekonstrukcija Ulice kralja Zvonimira, koju Grad financira. U sklopu tih opsežnih radova, bit će sanirana postojeća kanalizacijska mreža i vodovodni priključci. Zbog frekventnosti vozila jer se u blizini ulice nalazi Dom zdravlja i Opća županijska bolnica, sagradit će se i parkiralište. Zahvat u Zvonimirovoj ulici, prema najavama gradskih čelnika, trebao bi biti gotov do kraja prosinca. Iako je rekonstrukcija prometne Zvonimirove ulice, zapravo jedina ovogodišnja kapitna investicija, u Gradu su sretni. – Zadovoljni smo što su prioriteti zacrtani u ovoj godini realizirani.

Cilj nam je bio riješiti Zvonimirovu ulicu i vjerujemo da će biti gotova do kraja godine, te početi s radovima na gradnji infrastukture u industrijskoj zoni – rekao je gradonačelnik Našica Zdravko Rončević na nedavnoj sjednici Gradskog poglavarstva, najavivši skorašnji početak radova na gradnji vodovoda i kanalizacije u industrijskoj zoni. Optimizam temelji na dobivenoj potpori u od države u iznosu od 1,2 milijuna kuna koja je pristigla na račun Grada. Prema Rončevićevim prognozama, završetak infrastrukturnih radova u industrijskoj zoni očekuje se u kolovozu iduće godine. Do tada bi zona trebala imati kompletnu prometnu i komunalnu infrastrukturu. Za troškove komunalnog opremanja zone u proračunu za 2006. godinu predviđeno je 5 milijuna kuna. Autor: S.FRIDL Izvor: Glas Slavonije www.glas-slavonje.hr

]]>