Usisivači Gorenje

Usisivači Gorenje AlphaPower

Beskompromisni lovac na prašinu

Za beskompromisni lov na prašinu najbolje je rješenje usisivač Gorenje AlphaPower VCK2323AP-DY, koji tijekom usisavanja s višestupanjskim filtriranjem zraka zadržava osim prašine i grinje te je stoga posebno primjeren za osobe s osjetljivim dišnim putovima. Teleskopska cijev i dugačak priključni kabel koji dosežu površinu čišćenja u krugu promjera i do 19 metara, omogućavaju jednostavno i lako čišćenje.

Gorenje Alfa i Omega Eco

Novi Eco usisivači Usisivači Alpha i Omega ECO štede čak 30% energije Manja uporaba energije bez smanjenja usisne snage

Za sve one koji su ekološki osviješteni uporaba usisivača Alpha i OmegaPower ECO znači štednju 30% električne energije. Dok usisivač AlphaPower ECO snage motora od 1600 W ima usisnu snagu od čak 445 W, dotle usisivač Omega Power ECO s nešto slabijom snagom motora od 1200W ima usisnu snagu od 365W. Oba modela usisivača imaju HEPA filtriranje zraka, koje omogućava usisavanje i najsitnije prašine, te brine da se u okoliš vraća čisti zrak. To je posebno dobrodošlo za astmatičare i osobe s osjetljivim dišnim putovima, a djelomično štiti ljude od alergija.

Usisivače odlikuje još i mekano pokretanje motora SOFT START i izuzetno tihi rad, čemu pomažu stabilni kotačići i mekane gume, koji ne prouzrokuju ogrebotine i oštećenja na osjetljivim podnim površinama i pokućstvu. Za jednostavno i lako čišćenje brinu još i dugi priključni kabel, te teleskopska cijev, koji omogućavaju da dosegnete površinu čišćenja u krugu i do 19, odnosno 17 metara. Oba usisivača uz redovne četke imaju i još tri dodatna nastavka, XXL četku za parket, tri vrećice za prašinu i jednu tekstilnu vrećicu za prašinu za višekratnu upotrebu. Što se boja usisivača tiče, na raspolaganju su bijelo-zelene kombinacije.

Usisavači Gorenje AlphaPower i OmegaPower

Alfa i Omega u obitelji. Bar, što se tiče usisavanja

Novi, moderno oblikovani usisavači Alpha- i OmegaPower iz Gorenja su vaši novi pomagači koji brinu za optimalno čiste podove i beskompromisni su u lovu na grinje. Usisavač Gorenje AlphaPower VCK2323AP-DY, s dvostrukim HEPA filtriranjem omogućava višestupanjsko filtriranje zraka, što je izuzetno dobrodošla funkcija pri održavanju čistoće prostora u kojima borave astmatičari ili pak osobe s osjetljivim dišnim putovima ili alergijama. Alpha i Omega usisavači s brojnim nastavcima na raspolaganju su u tri boje – žutoj, crvenoj i crnoj.

Usisavač AlphaPower VCK2323AP-DY omogućava višestupanjsko filtriranje zraka, budući da ima dvostruki HEPA filter, koji je posebno dobrodošao kod održavanja čistoće prostora u kojima borave astmatičari i ljudi s osjetljivim dišnim putovima i alergijama. Dvostruko HEPA filtriranje omogućava dodatni spremnik za prašinu zapremine od 2,5 litre, u slučaju da upotrebljavate XL vrećice za prašinu (volumen od 3 litre) usisavač radi s jednostrukim HEPA filtriranjem.

Usisavač odlikuje još i mekani pogon motora SOFT START e iznimno tihi rad, pri čemu pomažu stabilni kotačići i meke gume, koji ne mogu prouzročiti ogrebotine i oštećenja na osjetljivim podnim površinama i pokućstvu.

Za jednostavno i lako čišćenje brinu također i dugačak priključni kabel i teleskopska cijev, koji omogućavaju da dosegnete površinu čišćenja u krugu promjera i do 19 metara. Usisavač OmegaPower VCK2023OP-Y koji ima nešto slabiju usisnu snagu ima jednostruko HEPA filtriranje zraka i doseg usisavanja do 17 metara. Oba usisavača pored univerzalne četke imaju i tri dodatna nastavka, tri vrećice za prašinu i jednu tekstilnu vrećicu za prašinu za višekratnu uporabu. Alpha i Omega usisavači nude se u tri boje – žutoj, crvenoj i crnoj.

Gorenje Alpha i Omega Eco

Za one koji su ekološki osviješteni Gorenje nudi Alpha i Omega ECO usisavače koji omogućavaju štednju energije 30%. Dok usisavač AlphaPower ECO snage motora od 1600W radi s čak 445W usisne snage, dotle usisavač OmegaPower ECO snage motora od 1200W radi s čak 365W usisne snage. Oba modela imaju HEPA filtriranje i između dodataka još i četku za parket. Usisavači se nude u bijelo-zelenoj kombinaciji.