Usluge za novinare / predstavnike medija

Akreditiranje Novinari i predstavnici medija mogu se prijaviti za akreditiranje unaprijed, prije sajma DOMOTEX HANNOVER 2008. Press propusnica i dozvola za parkiranje (uključujući izlaznu propusnicu) bit će poslana poštom. Narudžbenica je priložena ovom sažetku.

Novo: Press propusnica omogućuje vlasniku besplatno korištenje sredstava javnog prijevoza (2. razred) na širem području grada Hannovera (GVH + DB) tijekom sajma DOMOTEX HANNOVER 2008. Tijekom sajma DOMOTEX HANNOVER 2008 novinari mogu dobiti svoje akreditacije na press info desku (u blizini ulaza Sjever 2) i u Press centru. Potrebno je predočiti dokaz profesionalnog statusa.

Prije održavanja sajma: Press Website Ažurirani bilteni za novinare, kao i fotografije mogu se skinuti s Internet adrese www.domotex.de/pressservice. Ažurirani raspored događanja za novinare Dnevni raspored konferencija za medije koje održavaju izlagači i strukovna udruženja može se pronaći na Press poslužitelju Deutsche Messe. E-mail usluga za novinare Novinari koji su se već prijavili za Press poslužitelj Deutsche Messe također imaju pristup službi informacija putem e-maila. Jednostavno upišite vašu e-mail adresu plus željeni event, i automatski ćete primati objave za medije od tvrtke Deutsche Messe, čim su iste objavljene online.

Proizvodi i inovacije Pod naslovom \”Proizvodi i inovacije\” online posjetitelji mogu pristupiti bazi podataka koja sadrži informacije o inovativnim proizvodima i novim razvojima kompanija koje izlažu na DOMOTEX HANNOVER 2008. Informacije o proizvodima koje pripremaju izlagači uređuje skupina znanstvenih stručnjaka, koji potvrđuju inovativni karakter dotičnih proizvoda. Baza podataka dostupna je i prije otvorenja DOMOTEXA. Online press vodič U cilju olakšavanja komunikacije između izlagača, izradili smo abecedni popis izlagača, uključujući broj hale, broj štanda i podatke za kontakt. Izlagači ove podatke dostavljaju na dobrovoljnoj osnovi, pa ne možemo zajamčiti da će oni biti potpuni. Press vodič se može dobiti isključivo putem Interneta.

Internet press kutije za izlagače Objave za medije i fotografije stoje novinarima na raspolaganju otprilike dva mjeseca prije otvorenja sajma. Kopije objava i fotografije u press kutijama mogu se lako skinuti i koristiti za objavljivanje.

Tijekom sajma: Raspored događanja za novinare Dnevni raspored konferencija za medije koje održavaju izlagači i strukovna udruženja može se dobiti u tiskanom obliku, na monitorima, kao i putem elektronskog sustava informiranja posjetitelja (EBi) te na Press poslužitelju Deutsche Messe. VRUĆE TEME Usluga namijenjena specifično dnevnim i poslovnim medijima, kako bi novinari bili informirani o svim najnovijim inovacijama i pionirskim rješenjima, značajnim ponudama usluga, spektakularnim eventima, posjetima štandovima od strane poznatih osoba, umjetničkim programima, jedinstvenim dizajnerskim rješenjima štandova i sl. Vruće TEME možete dobiti u tiskanom obliku u PRESS CENTRU ili ih skinuti s Interneta.

Katalog Aktualni DOMOTEX katalog može se dobiti u PRESS CENTRU po predočenju vaučera za katalog. Parkiranje Akreditirani novinari i predstavnici medija imaju pravo na besplatno parkiranje na svim parkiralištima za automobile oko sajamskog prostora (izuzev na privatnim parkiralištima \”Istok 3\” i \”Jug 2 / Waldparkplatz\”, kao i izuzev na parkiralištima označenima za autobuse, teretna vozila, kamping vozila, za izlagače i invalide). Također možete parkirati u hali 11/12. Otuda vas kraća šetnja vodi do hale 9 i hala 14 – 17. Press taksi Besplatni transfer autobusom (bus shuttle) redovito je osiguran između ulaza na sajamski prostor i Press centra. Press centar u Kongresnom centru (CC) Glavno mjesto gdje navraćaju svi novinari i predstavnici medija na sajamskom prostoru Hannover nudi sljedeće sadržaje:

• Info desk opći savjeti i informacije za novinare • EBi (elektronski sustav informiranja posjetitelja) središnji izvor informacija o izlagačima, proizvodima i pratećim događanjima • Uredske prostorije opremljene prijenosnim računalima, pristup Internetu, ISDN i analogne linije, telefaks modemi • Press info kutije za izlagače za objave za medije koje izdaju izlagači • Press info kutije za publikacije koje izdaje Deutsche Messe Ovdje novinari i predstavnici medija mogu pokupiti objave za medije i detaljne informacije koje daje organizator sajma. • Besplatna fotografska služba Digitalne fotografije u boji, koje prikazuju što se događa na sajmu, stavljaju se na press poslužitelj svakoga dana. • Press Bistro Bar Smješten na prvom katu PRESS CENTRA, Press Bistro Bar idealno je mjesto gdje se novinari mogu opustiti ili sastati s izlagačima. • Garderoba Čuvana garderoba s ormarićima na zaključavanje.

Vaša kontakt osoba za daljnje informacije: Gđa Anja Brokjans Tel. +49 511 89-31602 E-mail: anja.brokjans@messe.de Ostale objave za medije i fotografije može skinuti s Internet stranice: www.domotex.de/pressservice

]]>