Uspješan direktor na rad u Švicarsku

KOROMAČNO, HOLCIM – Dorijan Rajković, dosadašnji direktor transportnih betona i član Uprave Holcima Hrvatska, od 1. rujna prelazi na novu funkciju voditelja projekata tehničkog razvoja i novih tehnologija u proizvodnji cementa u Europi na razini Grupe Holcim.

Nakon ovog unapređenja, Rajković će raditi u sjedištu Grupe u Zürichu u Švicarskoj. Odlični rezultati u Hrvatskoj na području transportnih betona kao i njegov doprinos razvoju tvrtke razlog su ovog unapređenja, navodi se u priopćenju Holcima. Dok se u Koromačnu ne imenuje Rajkovićev nasljednik, taj segment će voditi regionalni direktor transportnih betona Siniša Dimitrijević. K. S. R. Izvor: Glas Istre www.glasistre.hr

Mediji i tisak – Holcim Koromačno, 19. kolovoza 2005. – Dorijan Rajković, dosadašnji direktor transportnih betona i član Uprave u Holcimu Hrvatska, od 1. rujna prelazi na novu funkciju unutar Holcim Grupe.

Dorijan Rajković, dosadašnji direktor transportnih betona i član Uprave u Holcimu Hrvatska, od 1. rujna prelazi na novu funkciju unutar Holcim Grupe. Bit će asistent voditelja strateške proizvodnje cementa za Europu. Njegovi novi izazovi bit će vezani uz vođenje projekata tehničkog razvoja i novih tehnologija u proizvodnji cementa na području Europe, a njegovo novo radno mjesto u Zürichu. Napredak u karijeri kojeg ovim putem ostvaruje zaslužen je odličnim rezultatima ostvarenim u Hrvatskoj. Holcim Hrvatska se Rajkoviću zahvaljuje na njegovom doprinosu razvoju tvrtke, a posebno na odličnim rezultatima koji su postignuti u segmentu transportnih betona. Od 1. rujna segment transportnih betona vodit će Siniša Dimitrijević, regionalni direktor transportnih betona u Holcimu Hrvatska, dok ne bude imenovan novi direktor transportnih betona. Holcim Hrvatska je dio globalne grupe Holcim, koja zapošljava više od 48.000 radnika u 74 zemlje svijeta, temeljeći svoje cjelokupno poslovanje na načelima održivog razvoja.

Komunikacije Holcima Hrvatska, Julija Škoro, telefon: 01 655 40 33, mobitel: 098 299 172 * * * * * * * julija.skoro@holcim.com