Vrijeme je novac

Poznata uzrečica \”Vrijeme je novac\” svakoga dana sve više dolazi do izražaja. Upravo iz tog razloga odlučili smo Vam prezentirati naša suvremena skladišna i logistička rješenja, koja će Vam omogućiti smanjenje troškova poslovanja uz primjenu modernih tehnika i tehnologija, a zajedničkom suradnjom organizatora ove prezentacije i to po sistemu \”ključ u ruke\”.

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na poslovnu prezentaciju \”SUVREMENA SKLADIŠNA I LOGISTIČKA RJEŠENJA\” u srijedu, 22. ožujka 2006. godine, s početkom u 9:00 sati, u konferencijskoj dvorani hotela Sheraton, Kneza Borne 2, Zagreb Poznata uzrečica \”Vrijeme je novac\” svakoga dana sve više dolazi do izražaja. Upravo iz tog razloga odlučili smo Vam prezentirati naša suvremena skladišna i logistička rješenja, koja će Vam omogućiti smanjenje troškova poslovanja uz primjenu modernih tehnika i tehnologija, a zajedničkom suradnjom organizatora ove prezentacije i to po sistemu \”ključ u ruke\”.

Organizatori prezentacije su: PRIMAT-LOGISTIKA vodeća je hrvatska tvrtka u projektiranju, razvoju i izvedbi logističkih sustava. Kroz svoje predavanje upoznat će Vas sa projektiranjem te vrstama skladišne opreme i uređaja potrebnih za Vaš skladišni prostor.

M-PROFIL je najveći hrvatski proizvođač profiliranih limova, panela i čeličnih konstrukcija namijenjenih izgradnji objekata. Predstavnici tvrtke prezentirati će Vam sustav čeličnih hala od projektiranja, izrade do završne montaže.

A-PROMA je hrvatska tvornica boja, lakova, ljepila, industrijskih i dekorativnih podova osnovana 1991. godine. U svom izlaganju ponudit će Vam rješenja za osiguranje funkcionalne, kvalitetne, sigurne, a pritom i lijepe podne površine.

STILL je vodeća tvrtka na hrvatskom i europskom tržištu u ponudi viličara te usluga za internu logistiku. Sa svojim cjelovitim rješenjima za potpunu funkcionalnost Vašeg skladišnog prostora upoznat će Vas na ovoj prezentaciji.

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite: Maja Gradišar prodajni savjetnik A-PROMA d.o.o. e-mail: prodaja@a-proma.hr tel. 01/2498562 fax. 01/2498550 GSM: 091/6040775

]]>