Whirlpool

Jakuzi ima mlaznice na zrak i vodu, koje uzrokuju ugodni doživljaj. Mlaznice stvaraju osjećaj ugodnosti i to nježnom masažom! Podvodna masaža prije svega je za napete mišiće pravo zadovoljstvo. Nadalje kupanje u jakuziju može pomoći kod problema s leđima. Wellness osobine sastoje se u poboljšanju rada krvotoka. Koža i tkivo dodatno se aktivriaju a živci se smiruju.

Ekskluzivnost jakuzija u usporedbi s uobičajenom kadom za kupanje, smije i treba biti optički vidljiva. Dodatna prednost sastoji se u komfornim, raznolikim i za tijelo vitalizirajućim učincima elementa vode. Tako su integrirani naslonjači za ruke, glavu, te udubljenja za leđa sastavni dio kupcu prilagođene ponude. Također se za svaki jakuzi nude komforni elementi kao što su podesiva sjedala, podvodni reflektori, light show ili specijalno postavljenje mlaznice za masažu – s mlaznicama, čiji se smjer može pomjeriti, kako bi se masirali posebni dijelovi tijela.

Solarij – kvarcanje

Dovesti sunce doma, i to preko cijele godine! Moderni solariji to omogućuju. Dva tipa svjetla UVA i UVB odgovorni su za tamnjenje kože. Sve što je mješavina svjetla u solariju bliža prirodnom suncu, Vaša boja će izgledati prirodnije. Dok je UVA svjetlo zaduženo prije svega za tamnjenje postojećih pigmenata kože, UVB potiče za život potrebno stvaranje novih pigmenata, te se brine o prirodnom, intenzivnom tonu kože s vlastitom zaštitom od svjetla.

Zahvaljujući rafiniranoj tehnici najnovije generacije uređaja, pri ispravnoj uporabi, praktično više se ne može doći do izgorijevanja. Ovisno o tipu kože, osjetljivost kože, se u mnogome razlikuje. Prije svega prije godišnjeg odmora preporučuje se korištenje solarija. Prije nježne pripreme kože i s tim povezanom prevencijom od ružnog oštećenja kože, koje je nezdravo, ujednačeno svjetlo solarija, djeluje kao zaštita za zdravlje. Tijelo se potiče, reagira s povećanom sintezom D3 vitamina, unos kisika u krv se poboljšava, te se jača imuni sustav.

Zaključak: sveobuhvatno poboljšano stanje.

Pregrada za tuš

Na našem se tušu nalaze pokretna vrata od pravog stakla. Za svaku kupaonicu postoje odgovarajuća vrata za tuš kabinu i tuš kabina. Tlocrt kupaonice i pozicija tuša tvore početnu točku za planiranje i odabir tuš kabine. Kod pregrada za tuš razlikujemo pregrade od pravog stakla i one od umjetnog stakla. Transparentni materijali rabe se kod visoko kvalitetnih pregrada za tuš. Posebno elegantno izgledaju pregrade od pravog stakla. Ta vrsta stakla može se presvući oblogom. Bez-okvirni-držači s minimumom profila i okova mogu se održavati posebno lako.

Sauna

Izbaciti negativne utjecaja iz okoliša, stres i hektiku svakodnevnice zaboraviti – sauna: izvor oporavka za cijelo tijelo. Na poslu i kod kuće sve se više od nas traži. Uz to dolaze i štetni utjecaji iz okoliša. Nije ni čudo što se sve više ljudi osjeća iscrpljeno i bez snage. Redoviti boravci u sauni jačaju imunitet i pružaju zdravstvene prednosti. Srce i krvotok se stabiliziraju, izmjena tvari i funkcija znojenja se normalizira a imunitet se trajno ojačava. Bitno kod boravka u sauni: izmjena faza hladnoće i topline.

Za vrijeme boravka u sauni šire se Vaše krvne žile. Zbog toga je bitno za vrijeme faza hlađenja, tijelo „ohladiti“ na normalnu temperaturu. Saune se nude u najrazličitijim oblicima i veličinama. Od saune za jednu osobu do saune za više osoba. Mnogi proizvođači pružaju kompletan sustav, koji se može jako brzo instalirati. Da li u staklenoj, drvenoj ili pomoću nosećih ploča, preko kojih se mogu postaviti pločice: za svaku potrebu i svaki novčanik postoji rješenje
.
Ležaljka za relaksaciju

Da li nakon boravka u sauni ili poslije športa. Ležaljka za relaksaciju nudi Vam mogućnost opuštanja i oslobađanja napetosti. Poteškoće s leđima u međuvremenu su postale nacionalna bolest br. 1. Te poteškoće pogađaju jednako one koji se ne bave nikakvim športom i one koji intenzivno treniraju, pa čak i profesionalne športaše. Neispravno držanje (kao npr. sjedenje cijeli dan) često dovodi do ukočenosti. Počinje začarani krug: pogrešno držanje dovodi do ukočenosti, ukočenost uzrokuje bolove a bolovi pojačavaju upale mišića.

Izlaz iz tog začaranog kruga nudi Vam npr. ležaljka za relaksaciju s integriranim motornim pogonom. Jednostavno stavite noge na dio predviđen za noge i uključite daljinskim upravljačem jačinu masaže. Noge leže na jastuku od plastične pjene s motorom, u kojem se proizvodi nježno njihanje, koje se prenosi na cijelo tijelo.
Mišići se opuštaju, pospješuje se cirkulacija leđnih mišića i nastaje osjećaj toplote na cijelim leđima. Ugodna opuštenost širi se preko cijelog tijela. Sasvim novi način opuštanja – i to u vlastita četiri zida. Dodatno se dio za noge može jednostavno odstraniti i tako dobivate dizajnersku fotelju za odmor – koju možete koristiti između odlazaka u saunu i parne kupke.

Kozmetičko ogledalo

Nekada Vam obično ogledalo u kupaonici nije jednostavno dovoljno, kako biste se ispravno našminkali, tj. pogodili pravi ton boje. Kozmetička ogledala možete jednostavno prilagoditi svjetlu. Pri jutarnjem brijanju kozmetička ogledala su pravi spas. Kod kozmetičkih ogledala jedan dio ogledala uvećava. Tako možete povlačiti ravne crte priliko šminkanja, a sve nečistoće na licu možete jednostavno detektirati.

Tuš slušalica

Tuš nam olakšava start u dan ili nas osvježava nakon športa. Kako bi svakodnevno tuširanje postalo zadovoljstvo, potrebna Vam je efikasna a istodobno i štedljiva tuš slušalica. Tuš u našoj wellness kupaonici pored obične tuš slušalice iznad glave ima i dodatne tuš slušalice. Iste pomoću kuglastog ležaja možete individualno namještati, te Vam jamče neusporediv doživljaj.

Posebnu su tražene tuš slušalice s mlazom vode, kod kojeg se jačina može posebno namjestiti – ovdje birate između normalnog, soft i masažnog mlaza, te tako prilagođavate jačinu mlaza Vašim osobnim potrebama. U posljednje vrijeme sve omiljeniji je multi funkcionalni tuš. Multi funkcionalni stup se sastoji od tuša za glavu, bočnog tuša i ručne tuš slušalice, od površine za odlaganje stvari, te integriranog termostata.

Tuš slušalica za glavu

Najljepši trenutak jeste, kada ujutro izađete ispod tuša a voda se cijedi niz Vaše tijelo. Sve ostale u tijeku dana postaje „nebitno“. Ovaj citat Kurt-a Tucholsky-a možda je malo pretjeran, no međutim činjenica jeste da Vam tuširanje olakšava početak dana! Naša wellness tuš kada sadrži tuš slušalicu za glavu. Tuš slušalice nude se u najraznovrsnijim izdanjima.

Posebno komforne su tuš slušalice s mlazom vode, koji se može pomjerati – ovdje birate između normalnog, soft i masažnog mlaza, te tako prilagođavate jačinu mlaza Vašim osobnim potrebama. Luksuznu izvedbu tuša, predstavljaju multi funkcionalni tuševi, tuš paneli i tuš stupovi. Tuširanje postaje pravo zadovoljstvo. Istovremeno Vas obrađuje više tuš slušalica, i to od glave do pete. Tuš stupovi mogu se postaviti samostojeći u kupaonici. Zahvaljujući termostatima izabrana temperatura ostaje konstantno – a navedeno Vam pruža izvanredni doživljaj pri tuširanju.