Epoksidni podovi

Sikafloor®-156

Bezbojni temeljni epoksidni premaz i vezivno sredstvo. Bez otapala. Primjenjuje se kao temeljni premaz na betonu, kamenu, mortu, žbuci prije nanošenja Sikadur mortova, Sikafloor epoksidnih i PU obloga te kao vezivno sredstvo za izradu epoksidnih estriha. Ugradnja se vrši najlonskim valjkom, četkom ili gleterom. Čišćenje se radi razrjeđivačem C.

Sikafloor®-161 new

Ekonomični temeljni epoksidni premaz i vezivno sredstvo. Bez otapala. Primjena: kao temeljni premaz na betonu, kamenu, mortu, žbuci prije nanošenja Sikadur mortova, Sikafloor 263 SL , Sikafloor 264 i kao vezivno sredstvo za izradu epoksidnih estriha. Ugradnja: najlonskim valjkom, četkom ili gleterom. Čišćenje: Razrjeđivač C.

Sikafloor®-2420

Bezbojni temeljni epoksidni premaz za neupojne podloge i impregnacija za betonske površine. Bez otapala. Primjena: kao temeljni premaz na betonu, kamenu, neupojnim mineralnim površinama npr. keramičke pločice i visoko zaglađeni betoni za Sikafloor epoksidne i PU obloge. Impregnacija betona radi zaštite od atmosferskih utjecaja i soli 2-3 sloja. Kod visoko neupojnih površina dodati do 50% Sika razrjeđivača C. Ugradnja: najlonskim valjkom, četkom ili gleterom. Čišćenje: Razrjeđivač C.

Sikafloor®-2530 W 1K PUR Stützenkleber

Vodom razrjedivi tankoslojni premaz na bazi epoksidnih smola, dvokomponentan. Primjenjuje se na mineralnim podlogama s lakim do srednje teškim opterećenjima unutra i vani (lijevani asfalt samo unutra), za trgovine, radionice, garaže, podrumske prostorije i prehrambenu industriju.

Sikafloor®-263 SL

Ekonomična epoksidna smola za industrijske podove, obojena, dvokomponentan. Primjena: kod mehaničkih zahtjeva i uobičajenih kemijskih opterećenja u suhim i mokrim proizvodnim pogonima, skladištima, radionama i utovarnim rampama u glatkoj i protukliznoj varijanti. Debljina korisnog sloja, za glatke obloge: 1,5-3 mm, za protuklizne obloge: 3-4 mm. Protuklizna izvedba lakira se sa tankoslojnim premazom Sikafloor 264. Temeljni premaz: Sikafloor-161. Komponenta C za glatki i protuklizni pod debljine 2-3 mm: kvarcni pijesak (0,08-0,25 mm). Posip: Kvarcni pijesak granulacije od 0,1-0,5 mm, od 0,3-0,8 mm ili od 0,7-1,2 mm. Alat za ugradnju: najlonski valjak, zupčasti gleter, ježasti valjak. Čišćenje: Razrjeđivač C. Boje: RAL 7030,7032.7035, 7037 i 7040.

Sikafloor®-264

Ekonomični tankoslojni premaz na bazi epoksidnih smola, dvokomponentan. Primjena: na mineralnim podlogama za srednje teška opterećenja za unutarnje prostore npr. za proizvodne prostore, skladišta, radionice i utovarne rampe. Izvodi se na Sikafloor 161 u glatkoj tankoslojnoj i Sikafloor 263 SL u debeloslojnoj protukliznoj varijanti. Temeljni premaz: Sikafloor-161. Ugradnja: najlonskim valjkom, četkom ili prskanjem. Čišćenje: vodom. Boje RAL 7030,7032.7035, 7037 i 7040.

Sikafloor®-381

Zaštitni premaz na bazi epoksidne smole visoke kemijske otpornosti. Primjena: za izradu kemijski ekstremno opterećenih obloga na betonu ili cementnom estrihu. Za prostorije i bazene za prikupljanje otpadnih voda, industrijskih podova, kemijskoj, farmaceutskoj industriji i laboratorijima, i sl. (Antistatik verzija na upit). Temeljni premaz: Sikafloor-156 Komponenta C (max. 20%) za glatki i protuklizni pod: Kvarcni pijesak (0,1-0,3 mm) Posip: Kvarcni pijesak granulacije od 0,1-0,5 mm, od 0,3-0,8 mm ili od 0,7-1,2 mm Alat za ugradnju: zupčasti gleter s duplim listom i ježasti valjak. Razrjeđivač i čišćenje: Razrjeđivač C.

Sikafloor®-262 AS N

Samoizravnavajuća, elektrostatski provodljiva, dvokomponentna epoksidna obloga. Bez otapala.