Galeković gotovi masivni parketi

Nekada je drvo bilo prisutno u svim segmentima gradnje kao glavni građevni materijal, ali kroz vrijeme su ga zamijenili razni novi materijali. U zadnje vrijeme drvo se sve više vrača u modernu stanogradnju. Prisutne su stalne inovacije koje unapređuju i omogućavaju da drvo bude što češći stanovnik naših domova, u raznim oblicima

Jedna od inovacija su gotovi lakirani/uljeni masivni podovi od hrvatskog proizvođača iz Mraclina – Galeković. Kvaliteta, tradicija i inovacija sinonimi su koji se vežu uz tu tvrtku i njene proizvode.

Konstantnim ulaganjem u nove tehnologije razvijali su proizvodnju od klasičnog parketa do podova velikih dimenzija, termički modificiranih vrsta drva koja svoju primjenu nalaze u interijerima i eksterijerima, te konačno i gotovog parketa sa različitim vrstama završne obrade.

Osluškujući zahtjeve tržišta i uvažavajući želje kupaca, stvoren je proizvod koji znači sigurnost, kvalitetu i eleganciju. Različite vrste završne obrade omogućuju brzu i jednostavnu ugradnju, kao i mogućnost udovoljavanja sve većem broju kupaca koji od podnih obloga traže ekskluzivan proizvod visokih estetskih i tehničkih karakteristika.

Prilagođavajući se tržišnim trendovima, posljednji novitet u ponudi tvrtke Galeković su uljeni REGIUS masivni podovi.

Ulje kao završna obrada podnih obloga je jako popularna na tržištima zapadne Europe, a pogotovo Skandinavskim zemljama, zbog ekoloških vrijednosti i prirodnog izgleda koji se postiže, te postaje sve popularnije i na regionalnom tržištu.

Završna obrada prirodnim uljima moguća je u nekoliko boja, koje na različitim vrstama drva daju različite efekte. Tonovi se kreću od svijetlih sa bijelom bojom kao apsolutnim trendom, do tamnijih nijansi koje drvu daju egzotičan izgled.

Također je bitno istaknuti činjenicu da je ulje ekološki prihvatljivo, a drvu daje prirodan izgled.

Ulje je i odlična zaštita jer zatvara pore drva i onemogućuje upijanje vlage iz zraka. Zahvaljujući upravo navedenim karakteristikama, uljeni pod je topao i ugodan za stanovanje, ali ga je potrebno češće osvježavati jer je podložniji habanju, te će uljeni pod svaki put iznova zablistati pravim sjajem. Uz novitete tvrtke Galeković podne obloge postaju vrhunski modni detalj u Vašem domu.

Više na: www.galekovic.hr