KERAMIKA MODUS PREDSTAVLJA CRVENE TONOVE ZA TJEDAN LJUBAVI

Zagreb, 11.02.2013. godine – U tjednu smo kad slavimo ljubav. Ili točnije rečeno: U tjednu kad službeno slavimo ljubav, jer nam tako „nalaže“ Valentinovo – praznik zaljubljenih, romantičnih trenutaka, crvene boje, ruža, slatkih darova i apsolutno svega u obliku srca.

Jedini hrvatski proizvođač keramičkih pločica, Keramika Modus iz Orahovice, još uvijek u svojoj ponudi nema pločice u obliku srca, no ima slogan Najljepša u kupaonici! i prekrasne kolekcije u tonovima crvene boje, koje svakako predstavljaju izazov za sve one koji se odluče reći DA novoj kupaonici… Novom ugodnom ambijentu za romantične trenutke u dvoje!

U tjednu ljubavi predstavljamo strastvene kolekcije Gemma, Linea i Streamers!

Odmjereni i nenametljivi uzorci Gemma kolekcije dimenzije prostora naglašavaju zlatnim detaljima na dekor pločicama i bordurama. Jednostavnost, emociju i slobodu svakog prostora, pa tako i (nove) kupaonice najbolje ćete izraziti kroz kolekciju Linea. Kolekcija Streamers je posebna romantična priča koja vam omogućava da svaki dan iznova doživljavate igru svjetla i boja u najintimnijem kutku svog doma.
*Kolekcija Gemma najprodavanija je kolekcija keramičkih pločica Keramike Modus u 2012. godini u Hrvatskoj!

Svakome treba malo poticaja kad su velike odluke u pitanju. Eto, mi smo vas potakli na odluku o novim pločicama, novoj kupaonici, a možda i novom životnom početku, a na vama je samo da nju ili njega iznenadite odlukom i kažete: DA!

KERAMIKA MODUS d.o.o.
Dodatne informacije o tvrtki, kao i online katalog kolekcija keramičkih pločica 2012/2013 možete potražiti i na službenim internetskim stranicama tvrtke Keramika Modus d.o.o. www.keramika-modus.com