Online zbirka keramičkih pločica i sanitarne keramike za sezonu jesen / zima 2012/2013

Oko 300 novo dodanih slika mogu se  pregledati u galerijskom www.laceramicaitaliana.it/products. Zajedno s prethodnih šest šestomjesečnih zbirki, to dovodi do više od 1800 slika visoke rezolucije, što ga čini najvećim multimedijalnim mjestom u svijetu za ove proizvode industrijskog dizajna.

Proizvod Galerija je dizajnirana za pružanje brzo dostupne informacije o svim novim proizvodima u dva različita oblika: pojedinačna paleta proizvoda zajedno s tehničkim karakteristikama, a vinjeta ilustrira proizvode u nekim od njihovih mogućih primjena. Podne i zidne pločice i keramički predmeti prikazani su u rasponu od materijala kako moderne također i klasične boje. Stranica je vrlo Internationalna u opsegu i nudi izbor od četiri jezika (talijanski, engleski, francuski i njemački), čime se korisnicima iz cijelog svijeta omogućava kako bi mogli biti stalno u toku s najnovijim trendovima u talijanskim keramičkim pločicama i kupaonicama kao proizvoda u sektoru opremanja.

Proizvod Galerija je izvanredno sredstvo za otkrivanje izvrsnosti u industriji. Ona ima snažan tražilicu i omogućuje posjetiteljima da se mogu konzultirati u zadnjih šest šest-mjesečnih zbirki i zatražiti informacije izravno od proizvođača preko posvećena obliku.
To je usmjeren na svjetskim građevinskih stručnjaka – uključujući arhitekte, dizajnere i dizajneri interijera – kao i svima koji žele saznati više o novim estetskim trendovima u industriji i najnovije zbirke proizvedenih od strane vodećih tvrtki proizvođača keramike.

Search engine omogućuje pretraživanje  po stilu (cvjetni, geometrijski, optički ili minimalistički, metalik, prirodni kamen ili drvo), vrsti proizvoda (od jednog ili dva plamena kroz porculan pločica), namijenjenih uporabi i području primjene (stambene ili nestambenih, kat ili zid). Širok raspon veličina je također dostupan, od tradicionalnih veličinama, pa sve do većih formata namijenjenih velikim unutrašnjim površinama ili eksterijerima za ne-stambene zgrade. Još jedna korisna značajka je mogućnost pretraživanja za proizvode po imenu dizajnera koji ih je stvorio.

www.laceramicaitaliana.it/products

Sassuolo, 18. rujna 2012

Za daljnje informacije: Andrea Serri
Tiskovni tel. +39 0536 818111
fax +39 0536 807935 – mobitel +39 348 1504905
e-mail: aserri@confindustriaceramica.it