Površine bliske prirodi realno opipljive

Prema leitmotivu “prirodno za vječnost“ drveni podovi i klasični dekori impresioniraju već na prvi pogled svojim dojmom apsolutno identičnim prirodi. Drugi pogled ukazuje na čitav niz prednosti, koji u jednakoj mjeri impresioniraju i stručni svijet i konzumente: Kaindl ONE prezentira ne samo ekstremnu robusnost, dugovječnost i lakoću održavanja, već u velikoj mjeri i dugovječnost i postojanost vrijednosti. Zahvaljujući Kaindl Loc podovi se polažu jednostavno i bez ljepila.

Inovativnim površinama i dekorima ONE Design News Kaindl ide i korak dalje. Površine Natural Touch otežavaju i stručnjacima prepoznavanje razlike između laminata i podova od pravog drveta.Onako kako pod izgleda, tako se i osjeća; apsolutno prirodno. Osim zbunjujućeg haptičkog efekta skriva i tehniku sinkronizacije za budućnost, koja optičku sliku dekora svakog pojedinačnog poda čini opipljivo realnom.

Dekori s „Natural Touch“

Od novih struktura „Natural Touch hrast“ preko „Natural Touch iščetkan“ i „Natural Touch grubo obrađen“ pa sve do „Natural Touch efekt starog drveta“ i „ fine pore“: površine sobom nose osjet pravog drveta na laminatnim daskama. Novi dekori hrasta i bora postaju na ovaj način posvuda kvazi prirodni doživljaj. Njihovo prirodno zračenje naglašava visoke zahtjeve u pogledu dizajna i kvalitete salzburškog specijalista za ploče i podne obloge. Naročito plemeniti su novi tamni dekori hrasta koji u dnevni boravak sobom donose klasičnu eleganciju i moderni stil.

Raznoliki asortiman Kaindl ONE kolekcije obuhvaća uključujući Design News gotovo 100 dekora podijeljenih u dokazane Kaindl podne daske i klasične dekore koji se na tržištu mogu naći u različitim debljinama i formatima. Za sve nosive ploče koristi se isključivo asortiman drveta iz PEFC certificiranih šuma.www.kaindl.com