Proljeće / Ljeto 2013 kolekcija keramičkih pločica, sanitarne opreme i pribora dostupna online

Blizu 300 novih slika možete pogledati u galeriji online www.laceramicaitaliana.it / proizvoda. Zajedno s prethodnih šest kompleta zbirki koji se obnavlja dva puta godišnje, ima više od 1.800 fotografija visoke razlučivosti, čineći to najvećom multi-medialnom web stranicom u svijetu za industrijski dizajn proizvoda.

Proizvodi Galerija daje lako dostupne informacije o svim novim proizvodima u dva različita oblika: pojedinačni grupa proizvoda zajedno s tehničkim karakteristikama i nacrti koji prikazuju proizvode u nekim od njihovih possibleness aplikacija. Podne i zidne pločice, keramika, predmeti i pribor su u rasponu od skladbi u i modernih i klasičnih postavki. Stranica je vrlo Međunarodni, nudi izbor od četiri jezika (talijanski, engleski, francuski i njemački) je omogućiti korisnicima iz cijelog svijeta ostati up-to-date s najnovijim trendovima u talijanskom keramikom.

Galerija je izvanredno sredstvo za otkrivanje izvrsnost u industriji. To je svijet je usmjeren na izgradnju profesionalaca – uključujući arhitekata i dizajnera interijera – kao i svatko tko želi saznati najnovije dizajnerske trendove u industriji i najnovije kolekcije proizvedene od strane vodećih tvrtki.

Osim što omogućuje posjetiteljima da vidite svaki izdanje proizvoda galeriji, sadrži filtar za pretraživanje i obrazac tražiti informacije izravno od proizvođača. Filtar za pretraživanje za keramičke pločice omogućuje posjetiteljima omogućuje pretraživanje po stilu: (cvjetni, geometrijski, metalik, prirodni kamen, drvo, optički ili minimalistička) vrstu proizvoda (jednom ili dvaput ispalio keramičkih pločica na porculan) i namjeni i području primjene (stambene ili nestambenih, pod ili zid). Široki raspon veličina je također dostupna, od tradicionalnih do velikih veličina monolitnim formata Namijenjeni za unutarnje površine, ili eksterijera u nestambene zgrade aplikacija. Još jedna korisna značajka je mogućnost u potrazi za proizvode po imenu projektanta koji ih je stvorio.

http://www.laceramicaitaliana.it/products