Termo inovacije iz Galekovića

Poduzeće Galeković vodeći je proizvođač masivnih podova i parketa u Hrvatskoj, te godišnje proizvede preko 750.000 m2 podova i parketa. Naši zaposlenici utjelovljuju preko pola stoljeća iskustva u obradi drva, te zajedničkim zalaganjem održavamo tradiciju obrade najboljeg slavonskog hrastovog, bukovog i jasenovog drva. Kao potvrdu kvalitete naših proizvoda nedavno smo dobili i znak “Hrvatske kvalitete”, a već nekoliko godina nosioci smo “FSC” certifikata za odgovorno upravljanje šumama.

Parketi i masivni podovi su jedan od glavnih elemenata koji igraju važnu ulogu u ljepoti interijera. Zahvaljujući inovativnom dizajnu i novim tehnologijama završne obrade, masivni podovi su danas tako raznovrsni da mogu izraziti naš stil, bez obzira da li je tradicionalan (DUX), moderan (DOMINUS) ili luksuzan i ležeran (REGIUS), on ističe naše raspoznavanje kvalitete.

Naša ponuda parketa i podova uključuje klasični parket DUX, klasični parket DOMINUS (širina 9 cm), te seljački pod (masivni pod) REGIUS. Posebno bi izdvojili naše termički tretirane podove (THERMO) koji procesom termo tretiranja poprimaju nova svojstva (otporniji su na vodu i štetočine, te poprimaju elegantnije tamnije tonove). Također, za potrebe naših kupaca pokrenuli smo i proizvodnju gotovih masivnih lakiranih parketa za sve naše brendove, koji preuređenje Vašeg životnog prostora čine mnogo lakšim i jednostavnijim.

No, nismo ni tu htjeli stati, već za naše kupce imamo i novitet na hrvatskom tržištu. THERMO DECKING je proizvod od termički obrađenog drva koje možete aplicirati u Vašim kupaonicama, vrtovima, na Vašim terasama i površinama oko bazena. Otpornost koju termički obrađeno drvo posjeduje daje Vam priliku da primijenite drvo i na mjestima gdje to do sada nije bilo moguće.

Termička obrada drva omogućila nam je i ponudu THERMO FASADA od termički obrađenog jasena koji može ukrasiti lice Vašeg doma, kao nijedan drugi materijal. Elegancija, toplina i plemenitost drva, sada je moguća i na Vašim fasadama.

Naše vrhunske drvene brikete Galeković proizvodimo od hrasta i bukve koji osiguravaju njihovu visoku kaloričnu vrijednost. K

Više o nama i našim proizvodima: www.galekovic.hr Naša prodajna mjesta:

Prodajni salon Mraclin,
Braće Radića 199a, 10410 Velika Gorica (Mraclin),
Tel.: 01 6268 460

Salon Heinzelova,
Heinzelova 34, Zagreb,
Tel.: 01 4612 036,

Salon Velesajam, Zagrebački velesajam
Avenija Dubrovnik 15, Paviljon 12 (prizemlje),
Tel.: 01 4612 036