Uređenje Vaših domova Galeković gotovim parketima

Kao što svake sezone imamo nove trendove u modi, tako se mijenjaju i preferencije uređenja interijera. Godine trajnog zadovoljstva za Vašu obitelj i one koji dolaze u Vaš dom omogućene su pažljivim planiranjem vaših životnih prostora.

Dnevna soba i blagovaonica su uistinu centralni dijelovi svakog modernog interijera. To su mjesta gdje primamo goste, uživamo u gastronomskim specijalitetima, provodimo opušteno predvečerje s obitelji, a ukoliko imate djecu, i oni će većinu vremena provesti istražujući i igrajući se, te koliko god im govorili drugačije, vrijeme provode najčešće na podu.Jednom postavljeni kvalitetan pod, daje Vam garanciju da ćete dugo vremena uživati u najboljemu za Vaše najmilije.

Ovdje Vam donosimo nekoliko savjeta za uređenja Vaših domova Galeković gotovim parketima:

Za živi interijer dnevne sobe i blagovaonice preporučamo rustikalne teksture drva koje daju dojam energičnosti i izvornosti (preporučamo Vam DUX).

Za efekt većeg prostora preporučamo pod užih dimenzija koje polažete usporedno, te time stvarate dojam većeg prostora (preporučamo Vam DOMINUS).

Za luksuzan i elegantan efekt najbolje su tamnije boje drva koje u kombinaciji sa svjetlijim bojama zidova i namještaja daju savršen kontrast (preporučamo Vam širok izbor podova iz grupe THERMO).

Za topao i raskošni efekt dnevne sobe savjetovali bi Vam podove većih dimenzija koji su najčešće bili postavljani u kraljevskim dvorcima (preporučamo Vam REGIUS).

Za suvremeni dojam koristite svjetlije tonove drva poput jasena sa neupadljivom i čistom teksturom, te tako zadivite Vaše goste prije Vaših gastronomskih umijeća (preporučamo DOMINUS i REGIUS).

S večernjim satima, svjetla u svakoj prostoriji preuzimaju važnu ulogu u svakom prostoru. Što je više moguće koristite neizravno svjetlo koje je najčešće usmjereno prema gore, te izbjegavajte žarulje visoke potrošnje. Razmislite i o istaknutim lampama koje stvaraju topli sjaj i osvjetljuju prirodnost Vašeg drvenog poda.

Za više informacija o vrstama i širokom izboru masivnih drvenih podova posjetite: www.galekovic.hr

Naša prodajna mjesta:

  • Prodajni salon Mraclin,
  • Braće Radića 199a, 10410 Velika Gorica (Mraclin),
  • Tel.: 01 6268 460
  • Salon Heinzelova,
  • Heinzelova 34, Zagreb,
  • Tel.: 01 4612 036,
  • Salon Velesajam, Zagrebački velesajam
  • Avenija Dubrovnik 15, Paviljon 12 (prizemlje),
  • Tel.: 01 4612 036