Politika privatnosti

Portal Gradimo d.o.o. (u daljnjem tekstu: gradimo.hr), Ul. Ivana Šibla 20, Zagreb, OIB: 30276622702, poštuje Vašu privatnost i sigurnost vaših osobnih podataka. Svi naši postupci u skladu su sa zakonskim propisima o zaštiti osobnih podataka, a posebno novoj europskoj Općoj uredbi o zaštiti podataka EU 2016/679 koja se primjenjuje od 25. svibnja 2018.

U nastavku Vam donosimo ova Pravila privatnosti kako bismo Vas informirali o načinima sakupljanja i obrade osobnih podataka.

Izjava o privatnosti

Portal Gradimo d.o.o. vlasnik je stranice www.gradimo.hr (u nastavku teksta: gradimo.hr). Prilikom posjete gradimo.hr automatski prikupljamo određene podatke i statističke informacije putem naših Internet servera ili „kolačića“. Informacije o Vašem korištenju stranice gradimo.hr mogu uključivati: najposjećenije, najgledanije stranice i poveznice na našoj web stranici, Vaša IP adresa, vrijeme provedeno na stranici, najpopularnije ključne riječi koje vode korisnike do naše stranice, informacije koje se prikupljaju putem kolačića, podaci Vašeg uređaja poput sistemske aktivnosti, vrste pretraživača, postavki hardwarea itd. Svrha takve obrade je da prilagodimo gradimo.hr na način da bude što efikasniji i jednostavniji za naše posjetitelje odnosno da ih prilagodimo Vašim potrebama.

U svrhu prikupljanja podataka stranica gradimo.hr koristi: Google Analytics, Facebook Pixel i Google AdWords Remarketing.

Gradimo.hr može sadržavati poveznice na druge internetske stranice kojima gradimo.hr ne upravlja i za koje nije odgovoran. Pravila zaštite osobnih podataka takvih stranica morate provjeriti na istim, da bi znali kako se na njima prikupljaju i obrađuju Vaši osobni podaci.

Uporaba kolačića

Da bi saznali kako gradimo.hr koristi kolačiće pročitajte Pravila o kolačićima.

Vaša privola

Korištenjem stranice gradimo.hr dajete privolu na ovu politiku privatnosti.

Promjene naše politike privatnosti

U slučaju promjena naše politike privatnosti obavijestit ćemo Vas o tome na ovoj stranici gradimo.hr.

Pitanja i prijedlozi, zahtjevi za informacijama, ispravkama ili
brisanjima

Korisnik ima pravo u svako doba odustati od privole koju je dao za obradu osobnih podataka i zatražiti prestanak daljnje obrade njegovih podataka, osim ako se radi o obradi podataka u statističke svrhe, kada osobni podaci više ne omogućuju identifikaciju osobe na koju se odnose. Korisnik također ima pravo zatražiti ispravak ili izmjenu osobnih podataka koje je dao na obradu. Odustanak od privole ili zahtjev za ispravkom ili izmjenom osobnih podataka možete poslati putem elektroničke pošte na info@gradimo.hr ili na poštansku adresu: Ul. Ivana Šibla 20, 10 000 Zagreb. Korisnik se ima pravo izričito usprotiviti obradi svojih osobnih podataka u svrhe marketinga i u tom se slučaju osobni podaci koji se na njega odnose neće
obrađivati u tu svrhu. Protivljenje obradi osobnih podataka u svrhe marketinga korisnik će poslati putem elektroničke pošte na info@gradimo.hr, ili na poštansku adresu, Ul. Ivana Šibla 20, 10000 Zagreb. Pitanja, prijedlozi i komentari u vezi s obradom osobnih podataka su dobrodošli. Svatko tko smatra da mu je povrijeđeno neko pravo zajamčeno ovim Zakonom, može podnijeti zahtjev za utvrđivanje povrede prava Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

Kontakt podaci za zaštitu osobnih podataka:
Portal Gradimo d.o.o.
Ul. Ivana Šibla 20, 10 000 Zagreb
+385 98 916 1733
info@gradimo.hr
OIB: 30276622702