Hewi system 100 Object

Hewi System 100 konzekventan, inteligentan i općenit

Novi sistem 100 omogućuje formalnu općenitost u područjima građevinskih okova, sanitarija, stanovanja bez barijera, rukohvata, natpisa i elektroničkih sistema zaključavanja. Jasne geometrije definiraju oblik proizvoda – izražajan oblikovni ukupni koncept koji međusobno povezuje područja proizvoda u zgradi.

Građevinski okovi

Sistem 100 nudi za vrata i prozore bogate mogućnosti opremanja. Kvaka vrata nudi se kao četverobridna cijev dimenzija 15 x 15 mm i 20 x 20 mm, po izboru s kružnim ili kutnim rozetom. Sistem sadrži okove prema normi DIN EN 179 za vrata na izlazima u slučaju nužde kao i odbojnike vrata i kvake. Površine su mat brušene ili ispolirane.

Elektronski sistemi sigurnosne brave

Elektronsko osiguranje ulaza u zgradu može se izvesti pomoću sistema 100 u kombinaciji s eLOCK. eLOCK asortiman ispunjava različite zahtjeve unutar zgrade na optimalan način – od komfornog rješenja područja unutarnjih vrata, preko klasičnih cilinadara za zaključavanje- te zidnih laserskih aplikacija pa sve do biometrijskog osiguranja u područjima visokog stupnja sigurnosti.

Hewi prodajni savjetnici stoje Vam kao kompetentni partneri na raspolaganju kod planiranja, projektiranja i realizacije elektronskog sistema sigurnosne brave.

Rukohvati i natpisi

S rukohvatima iz programa sistema 100 mogu se po mjeri i prema zahtjevu kupaca opremati hodnici i područja stubišta. Sistem rukohvata realizira se četverobridnim ključem dimenzija 35 x 35 mm te se može konfigurirati različitim komponentama od drveta i plemenitog čelika.

Sistem 100 sadrži kao dopunu i odgovarajući sistem natpisa/putokaza. Sastoji se od kvadratičnih natpisa od plemenitog čelika koji su po izboru ispisani ili se mogu dobiti s piktogramima proizvođača Otl Aicher. Koriste se jednostavne, jasne internacionalno razumljive slikovne oznake, već priznate u vizualnoj komunikaciji.

Pribor za sanitarije i stanovanje bez barijera

Za područje sanitarija HEWI sistem 100 nudi kako klasičan sanitarni pribor tako i proizvode za življenje bez barijera za područje umivaonika, WC-a i tuša/kade. Tako je nastao čitav niz različitih proizvoda konzekventnih oblika koji se nude kromirani ili u bijeloj boji te u kombinacijama sa staklenim elementima od kristalnog stakla za sanitarije.

U području stanovanja bez barijera sistem 100 raspolaže estetskim proizvodima kao što su recimo različiti rukohvati, sjedalice za kadu, preklopivi držači i slično. U korist optimalnog osjećaja dodira-haptike- koriste se elementi držača dimenzija 25 x 25 mm.www.hewi.de