Home Office – smisleno sjedinjenje rada i stanovanja

Uspjela skladna igra učinkovitosti i kreativnosti suvremena je osnova za uspješan rad. Osim osobnog učinka važnu ulogu ima i ozračje prostorije. Pritom valja definirati individualan stil za dizajn i opremanje. On bi istovremeno trebao pružati svjetlost i mir.

S DORMOM se otvaraju odgovarajuće perspektive. I ako je riječ o smislenom i učinkovitom sjedinjavanju rada i stanovanja , ali i reprezentativnom opremanju prostorije ili stvaranju promjenjivog ureda. Jer posao i stanovanje ne žele smisleno sjediniti samo zaposlene majke, to čine i odvjetnici, grafičari i drugi ljudi savjetodavnih i samostalnih zanimanja. Logičan korak je Home Office, koji djelomice može postati privatan stan. Ta se želja može ostvariti pomoću staklenih površina i staklenih kliznih vrata koje privatnu i poslovnu domenu prostorno međusobno odvajaju, ali optički spajaju.

Za budućnost je važno da jedan Home Office jamči profesionalno obavljanje posla. To uključuje modernu tehničku opremljenost, ali i mogućnost uređenja prostorije s funkcijom arhiva. Primjerice sa staklenim kliznim vratima MSTS 5000 Vario. Njima se lako rukuje i mogu se višefunkcionalno primjenjivati – kao npr. elegantno pokrivalo za ekran. Vrata se jednostavno pomaknu i ekran ili projekcijska površina su već vidljivi. Inteligentna rješenja koja se mogu planirati zahvlajujući DORMA proizvodima.www.dorma.com/en