Sigurnost je bitan faktor u našem životu

Koliko puta nam se dogodilo da upravo onaj ključ kojim trebamo otključati vrata ne možemo nigdje pronaći, zagubio se u svim hrpama i svežnjevima koje čuvamo po ladicama i tko zna gdje.

Sve sustave zaključavanja projektiramo, izrađujemo te održavamo prema vašim zahtjevima. Kao ovlašteni partneri tvrtki  KABAGEGE WINKHAUS, ključeve i cilindre izrađujemo samo na jednom mjestu, ali samo po nalogu za to ovlaštene osobe.

Mehanički sustavi zaključavanja su određeni kombinacijama cilindara i pripadajućih ključeva sa različitim zaključavanjima, koji međusobno stoje u funkcionalnom odnosu. Struktura ovih sustava bazirana je na planu zaključavanja. Kao ovlašteni partneri tvrki KABA, GEGE, WINKHAUS u vlastitom profilu izrađujemo sigurnosne sisteme zaključavanja na glavni i generalni ključ prema zahtjevu investitora. Za sisteme zaključavanja možemo pružiti servis, odnosno osigurati zamjenu ili preinaku bilo kojeg dijela sistema i izradu ključa, što je najbrže moguće. Pravilno ugrađeni cilindrični ulošci imaju 5 godišnji jamstveni rok. Ključ izrađujemo samo autoriziranim osobama uz predočenje sigurnosne kartice. Svoja vrata zaključavajte jednim, ali sigurnim
ključem.

Mehatronički sustavi, kao kombinacija mehanike i kontrole pristupa, su nadogradnja mehaničkih sustava, te daju veće mogućnosti u dodjelama i oduzimanjima ovlasti korisnika, kao i vremenska ograničenja. Uvode mehatroničke ključeve, smart kartice, privjeske i sl. kao medije za aktivaciju, odnosno otvaranje vrata. Struktura ovih sustava bazirana je također na planu zaključavanja, ali postoje velike mogućnosti za njenu promjenu ili prenamjenu.

Kartični sustavi nude zaključavanje posebnih objekata, u našem slučaju hotela, gdje je sve podređeno sigurnosti gosta, kvaliteti i nivou usluge te efikasnosti i jednostavnosti za hotelijera.

Svi proizvodi imaju visoki stupanj sigurnosti, što im omogućava kvaliteta izrade, a potvrđuju europski i svjetski
atesti.

www.hora.hr