Utjecaj elektromagnetskih polja

Otvaranje i zatvaranje vrata elektromotornim pogonom olakšava i rasterećuje korisnika. Elektromotorni pogon također služi kao zaštita od provala. Vrata se automatski zaključavaju te su učinkovito zaštićena od nasilnog podizanja. Takva automatika zaključavanja funkcionira mehanički i kod nestanka električne struje.

Komforno – električni pogon garažnih vrata

Trend električnog pogona garažnih vrata je jasan: sve više gotovih betonskih garaža danas raspolaže električnim pogonom. I to s dobrim razlogom: važne prednosti govore u prilog tom „Sezame otvori se „ – sistemu…

To što se danas sve više vrata na gotovim betonskim garažama ugrađuje s elektromotornim pogonom ima opravdane razloge:

1. Zaštita od vremenskih utjecaja i komfor

Onaj tko je u više navrata po najvećem pljusku morao izaći iz automobila da bi ručno otvorio garažna vrata zna kako je puno ugodnije imati garažna vrata s elektromotornim pogonom. Automobil ne morate ekstra ostaviti ispred garaže te nakon otvaranja garaže ponovno paliti (svaki ponovljeni start dokazano opterećuje motor)!

2. Sigurnost

Ništa neće bolje povećati sigurnost putnika u vozilu od činjenice da ga ne moraju napuštati specijalno zbog otvaranja vrata.

Savjet: i na vratima koja nemaju priključak električne struje možete koristiti bežično upravljanje otvaranja vrata. To omogućuje učinkoviti akumulator koji se pod normalnim uvjetima korištenja treba puniti jednom mjesečno.